REGIONALNA PROMOCIJA BIZNISA

* PROMOCIJA I TRŽENJE U BIH, HRVATSKOJ, SLOVENIJI, SRBIJI, CRNOJ GORI...
* TRAŽITE NOVA PODRUČJA ZA VAŠE PROIZVODE I USLUGE? ŽELITE POVEĆATI IZVOZ?

Prilagodljivost i promjene su vrlo značajni u sadašnjim neizvjesnim gospodarskim prilikama. Uspješna ekonomija može očekivati boljitak samo ako potraži nova tržišta i prilagodi svoju poslovnu strategiju. Aktivno trženje i traženje novih poslovnih prilika su učinkovita protivkrizna sredstva: Marketing i prezentacija su potrebniji nego ikada prije. POSLOVNI KONTAKTI su jedina komercijalna revija, koja je već 30 godina prisutna na području Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore...

Poštovani,

Gospodarstvo Zapadnog Balkana se i pored povremenih političkih nestabilnosti intenzivno povezuje i gradi svoj put. Posebno na polju okrupnjavanja kapitala i zajedničkog nastupa na trećim tržištima. Ta su odskočna daska za dalja tržišta. Hrvatska ja najznačajniji vanjskotrgovinski partner Bosne I Hercegovine. Slovensko gospodarstvo je u Srbiji investiralo preko milijardu eura. Sve je više firmi iz BiH, koje uspješno trasiraju svoj evropski put. Vizna liberizacija za zemlje Zapadnog Balkana pospješuje razmjenu poslovnih ideja i efikasniju gospodarsku suradnju.

TRAŽITE NOVA PODRUČJA? ŽELITE POVEĆATI IZVOZ?

Usavladavanju ekonomske krize aktivno trženje ima značajnu ulogu. Marketing i prezentacija dostignuća su potrebniji nego ikada prije.

POSLOVNI KONTAKTI su jedina komercijalna revija koja je već 30 godina prisutna na gotovo cijelom području bivše Jugoslavije. Revija izlazi dva puta godišnje (proljeće i jesen). Besplatno se distribuira na najvećim medjunarodnim sajmovima u regiji.

Dio naklade se po pošti šalje poduzećima i poslovnim ljudima.

To je dobra priliga da se i vaš kolektiv predstavi i pozove nove parnere i zastupnike na tom velikom trgu. Cijela priprema oglasa (prevod teksta, grafično oblikovanje...) može biti u našoj organizaciji. Oglasi se već pripremljeni za tisak imaju popust 10% od redovne cijene.

POŠTOVANI, NA VAŠU ŽELJU, ĆEMO VAM POSLATI PONUDU.

Kontaktirajte nas i pravovremeno rezervirajte prostor za svoju reklamu
jer MARKETING I PREZENTACIJA SU INVESTICIJA U BUDOĆNOST.