Ino markt d.o.o. Dunajska 21
1000 Ljubljana
t: 01-2362 762
f: 01-2362 763
e: inomarkt@siol.net

BALKANSKE PRILOŽNOSTI

* PREDSTAVITEV IN TRŽENJE NA OBMOČJU HRVAŠKE, SRBIJE, BIH, ČRNE GORE...
* IZVOZ - MOTOR GOSPODARSKE RASTI
* DRŽAVE ZAHODNEGA BALKANA SO ZA SLOVENIJO POMEMBEN IZVOZNI TRG

Slovenska podjetja največ investirajo na območju nekdanje Jugoslavije, okrog 70 odstotkov vseh slovenskih naložb. Samo v Srbijo je investirano več kot 2 milijarde evra. Vlaganje v trženje je tudi močno protikrizno orodje.
POSLOVNI KONTAKTI so regionalna komercialna revija, ki je že 20 let prisotna na območju Hrvaške, BiH, Srbije, Črne gore...

ZAHODNI BALKAN je za Slovenijo eden izmed najpomembnejših trgov po obsegu medsebojne blagovne menjave. Zgodovinska povezanosti, kot tudi dobro medsebojno poznavanje, Sloveniji omogoča dobre odnose z vsemi državami nekdanje Jugoslavije.

Na tem območju je investirano okrog 70 odstotkov vseh slovenskih naložb.

Hrvaška je na drugem mestu po slovenskih tujih naložbah in na petem mestu po blagovni menjavi. Od hrvaškega trga je odvisnih okoli pet tisoč slovenskih izvoznikov in tri tisoč uvoznikov. V Srbijo je naša zemlja investirala več kot 2 milijardi evrov. Ta država je za naše naložbenike zanimiva tudi zato, ker ima edina v Evropi prostotrgovinske sporazume z Rusijo in Belorusijo, kot tudi z članicami Cefte in s Turčijo.

V Srbiji posluje 1400 slovenskih podjetij s trideset tisoč zaposlenimi.

TRŽENJE - MOČNO PROTIKRIZNO ORODJE

Zato je vlaganje v trženje zelo pomembno. POSLOVNI KONTAKTI so edina regionalna komercialna revija, ki je že 20 let prisotna na območju Hrvaške, Srbije, BIH, Črne gore... Revija izhaja dvakrat na leto v hrvaškem, srbskem in bosanskem jeziku. Revija se brezplačno razdeli na najbolj znanih mednarodnih sejmih v regiji. Del naklade se pošilja po pošti. Dostopna je tudi na recepcijah vodilnih poslovnih hotelov. Na interenetu je predstavljena z link povezavo.

Vsako leto se na sejmih na območju nekdanje Jugoslavije predstavi čez 500 slovenskih podjetij in posameznikov. Veliki del njih, ki so razstavljali, s e tržišču Balkana, predstavilo tudi preko naše revije. To je dobra priložnost, da se tudi vaše cenjeno podjetje, z reklamo v naši reviji, predstavi v cel i regiji, ter poišče nove priložnosti. Priprava oglasov je lahko naša skrb (prevod teksta, grafično oblikovanje ...) in je vključena v ceno.

Spoštovani,

Pošiljamo vam ogledni izvod poslovne revije POSLOVNI KONTAKTI. Na vašo željo, vam bomo posredovali še ugodno cenovno ponudbo za vašo reklamo v novi številki revije. Za plačila po predračunu priznamo 20% popust na redne cene.

20 LET REVIJE POSLOVNI KONTAKTI

Regionalna poslovna revija POSLOVNI KONTAKTI, obeležuje 20-LET. Številna podjetja in podjetniki so, prek naše revije, poiskali in dobili nove resn e poslovne partnerje za sodelovanje. V prihodnosti si, poleg obstoječih, želimo zaupanje tudi novih poslovnih partnerjev. Skupaj se zavedamo, da so trženje in marketing, posebej v času globalne ekonomske krize, zelo močna pritikrizna orodja.

Ob dvajsetletnem jubileju, revija POSLOVNI KONTAKTI se posebej zahvaljuje svojim dolgoletnim partnerjem.