BALKANSKE PRILOŽNOSTI

* PREDSTAVITEV IN TRŽENJE NA OBMOČJU HRVAŠKE, SRBIJE, BIH, ČRNE GORE...
* IZVOZ - MOTOR GOSPODARSKE RASTI
* DRŽAVE ZAHODNEGA BALKANA SO ZA SLOVENIJO POMEMBEN IZVOZNI TRG

Slovenska podjetja največ investirajo na območju nekdanje Jugoslavije, okrog 70 odstotkov vseh slovenskih naložb. Samo v Srbijo je investirano več kot 2 milijardi evrov. Vlaganje v trženje je tudi močno protikrizno orodje. POSLOVNI KONTAKTI so regionalna komercialna revija, ki je že blizu 30 let prisotna na območju Hrvaške, BiH, Srbije, Črne gore...

ZAHODNI BALKAN je za Slovenijo eden izmed najpomembnejših trgov po obsegu medsebojne blagovne menjave. Zgodovinska povezanosti, kot tudi dobro medsebojno poznavanje, Sloveniji omogoča dobre odnose z vsemi državami nekdanje Jugoslavije. Na tem območju je investirano okrog 70 odstotkov vseh slovenskih naložb. Hrvaška je na drugem mestu po slovenskih tujih naložbah in na petem mestu po blagovni menjavi. Od hrvaškega trga je odvisnih okoli pet tisoč slovenskih izvoznikov in tri tisoč uvoznikov. V Srbijo je naša država investirala več kot 2 milijardi evrov. V Srbiji posluje več kot 1500 slovenskih podjetij.

TRŽENJE - MOČNO PROTIKRIZNO ORODJE

Trženje je tudi močno protikrizno orodje. Zato je vlaganje v trženje zelo pomembno. Revija POSLOVNI KONTAKTI izhaja dvakrat na leto v hrvaškem, srbskem in bosanskem jeziku. To je dobra priložnost, da se tudi vaše cenjeno podjetje, z oglasom v naši reviji, predstavi v celi regiji, ter poišče nove priložnosti. Priprava oglasov je lahko naša skrb (prevod teksta, grafično oblikovanje ...) in je vključena v ceno. Poleg tiskane revije, vaš oglas bo predstavljen tudi v digitalni obliki na internetu. Zadnja številka revije v digitalni obliki, kot tudi naše reference so dostopni na ogled na naši spletni strani. Na vašo željo vam bomo po pošti poslali vzorčno številko revije.

 

Ino markt d.o.o., Dunajska 21, 1000 Ljubljana, Tel: +386/1-2362 762, E-mail: poslovni.kontakti@siol.com